Cele 4 mari abilități psihice și cum funcționează ele


Dacă vrei să îți dezvolți abilitățile psihice, dacă vrei să știi cum funcționează  diferitele tipuri de percepție extrasenzorială sau cum să îți dezvolți abilitățile intuitive,  trebuie să ai o listă a acestor abilități.

În lumea fizică primim informații în diferite moduri. Dacă, de exemplu, vreau să te invit la o petrecere: te pot suna, pot să îți dau un mesaj sau un mail.

Indiferent de modalitatea în care primești informația, rezultatul este același: ai aflat despre petrecere. Exact la fel este și cu darurile noastre intuitive. Poți primi mesaje psihice în diferite modalități.

Poți avea fiecare din tipurile de abilități enumerate mai jos, sau poți manifesta doar unul sau două. Cu puțină practică le poți dezvolta pe toate, dar în general, unul sau maxim două vor fi mai dezvoltate.

Cele 4 mari abilități intuitive

  1. Clar-vedere – previziunea, este cel mai cunoscut dar și cel mai puțin înțeles dintre toate abilitățile. Clar-vederea este un simț interior, este ca și cum ai vedea un film în capul tău. Cineva care are acest dar, nu vede neapărat viitorul sau nu are viziuni dramatice, așa cum vedem în filme. Clar-vederea este, mai degrabă subtilă. De exemplu, poți vedea o culoare, un număr, sau un simbol. Poți să înțelegi ce reprezintă aceste imagini sau nu, mai ales că nu întotdeauna trebuie să le interpretezi ca atare. Termenii folosiți pentru clar-vedere sunt: al 3-lea ochi, ochiul psihic sau viziune.
  2. Clar-simțire – reprezintă abilitatea de a primi mesaje intuitive prin sentimente, emoții sau senzații fizice. Empatia, de exemplu, este o formă a clar-vederii. În momentul în care te simți epuizat pentru că ai stat prea mult printre oameni, asta este problema simți prea mult. orice sentiment, emoție sau senzație pe care o percepi, te epuizează, te copleșește. În momentul în care te afli lângă o persoană negativă o te simți extrem de obosit. Pe de altă parte, dacă nu te mai uiți la știri pentru că te afectează, și acesta este un motiv. Un  plus este acela că simți când cineva te minte, și s-ar putea să simți și durerile fizice ale celorlalți. Pe lângă termenul de clar-văzător, mai există și: empat, empat spiritual sau intuitiv.
  3. Clar-auzul – reprezintă o metodă de a primi mesaje intuitiv, fără ajutorul propriu-zis al urechilor. Nu este exact ca o voce pe care o auzi, ci mai degrabă ca și cum știi atunci când trebuie să te oprești sau să mergi la dreapta, de exemplu. Un medium, de exemplu, poate auzi voci pe care alții nu le pot auzi: spirite, sunete, ba chiar și muzică. Dacă în schimb, tu și prietenii tăi aveți impresia că ați auzit vocea unui spirit, adică toți, atunci acest lucru nu e mai numește clar-auz pentru că ați auzit toți, cu urechile voastre.
  4. Clar-cunoaștere – reprezintă abilitatea de a cunoaște ceva fără a avea probe logice sau fapte. Mie mi se întâmplă atunci când cunosc o persoană. Pur și simplu știu dacă pot sau nu avea încredere în ea. Este o abilitate importantă, de aceea se și află în cele 4 mari abilități. Ți se poate întâmpla să știi că trebuie să schimbi drumul spre casă și să nu știi de ce. Mie  mi s-a întâmplat să schimb traseul spre casă, cu toate că este cel mai scurt și mai puțin aglomerat, dar așa am simțit. Evident, după ce am ajuns acasă, am văzut la știri că pe ruta pe care mergeam de obicei fusese un accident. Asta înseamnă clar-cunoaștere, faci ceva fără să știi de ce.

Ție care ți se potrivește? Și, ține minte, poți să ți le dezvolți pe toate, dacă vrei!

Sursa: Zenivers

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s