Numerologie


wp-image-1376216021

Viata personala

Venim pe Pământ, încarnându-ne succesiv pe mai multe vieţi, care au tipul de viaţă de la 1 la 9. După ce am învăţat (în decursul mai multor vieţi lecţia de tip <1>, trecem la al doilea tip de viaţă şi aşa mai departe, până ajungem la tipul de viaţă <9>. Pentru tipurile de viaţă de la 1 la 4 sunt admise şi greşeli mai multe şi « rătăciri », pentru că sunt considerate un fel de « grădiniţă » şi nu are rost să-ţi pui mintea cu o entitate care nu are habar de prea multe lucruri şi care de-abia învaţă. Excepţie fac entităţile care au 11 / 2 sau 22 / 4, care sunt venite pe Pământ la cerere şi care se presupune că au parcurs acest ciclu (de la 1 la 9), măcar o dată. Pentru entităţile de la 5 la 9 regulile se aplică dur şi exact, penalizând fiecare greşeală din punctul de vedere al universului şi evoluând spre unirea cu divinitatea şi spiritualitate înaltă. « Necazurile » şi « nenorocirile » nu sunt de fapt decât « examene » şi « lecţii de viaţă » pe care trebuie să ni le asumăm şi să le însuşim. Venim « goi » pe Pământ şi plecăm « goi », numai cu ceea ce am acumulat în minte şi-n suflet. Legea universală este legea iubirii necondiţionate, iar noi suntem judecaţi după Legea Atracţiei ( atragem spre noi energii, oameni şi situaţii în echilibru, dacă suntem echilibraţi şi energii, oameni şi situaţii în dezechilibru dacă suntem noi înşine dezechilibraţi) şi după Legea Bumerangului (primim exact ceea ce dăm, ce trimitem în Univers : bucurie, tristeţe, suferinţă, depresie sau fericire). « Bine faci, bine găseşti » funcţionează doar parţial, pentru că degeaba faci bine, dacă eşti trist, descurajat, nefericit, bolnav. În acest ultim caz, trimiteţi semnale eronate Universului, care crede că AŞA DOREŞTI SĂ FII : trist, descurajat, nefericit, bolnav şi te aută SĂ FII AŞA !

Tipul de viaţă personală (Vp) se calculează după formula :

Vp = zn + ln + 2a

Unde :

Vp = tipul de viaţă personală

Zn = ziua naşterii

Ln = luna naşterii

2a = ultimele 2 cifre ale anului de naştere

De la 1 şi până la 4 inclusiv sunt aşa numiţii “Bebeluşi ai Universului, iar de la 6 la 9 sunt “Iniţiaţii Universului”. Relaţiile între bebeluşi şi Iniţiaţi nu sunt făcute să dureze. Controlul relaţiei trebuie să-l aibă întotdeauna numărul mai mare. Dacă cel cu număr mai mic preia controlul, relaţia se duce de râpă.

Într-o dispută, înfruntare sau concurs, câştigă cel cu număr mai mare. Dacă printr-o întâmplare câştigă cel cu număr mai mic, el va pierde în altă parte sau altfel, astfel încât nu merită efortul.

Bebeluşii pot greşi de mai multe ori, pentru că Universul le acordă încă o şansă şi încă o şansă. Iniţiaţii nu pot greşi pentru că ei sunt trataţi de către Univers ca adulţi şi penalizaţi ca atare.

Cel mai bine ne înţelegem cu cei apropiaţi ca număr de noi. De exemplu, un <3> se va înţelege cu cei care au VP 2, 3 sau 4.

« Bebeluşii » se înţeleg bine între ei. « Iniţiaţii » se înţeleg şi ei bine între ei. Mai poate exista şansa unei relaţii benefice între un « bebeluş » şi un « iniţiat », cu condiţia ca « iniţiatul » să-l ducă în braţe pe « bebeluş », să aibă grijă de el.

Interpretare:

Tipul de viaţă personală cu numărul 1

Bebeluşii, cei cu suflete foarte tinere, sunt cei cu cifra <1>. Aceasta este “prima” lor experienţă pe plan fizic fac multe greşeli obişnuite, fundamentale. Pentru acest gen de suflete, totul este NOU. Par a fi copilăroşi, imaturi şi uneori egoişti. Aceşti oameni ţin foarte mult la ceea ce ştiu şi caută să-şi impună părerea într-o discuţie. Cei aflaţi la prima viaţă nu au trăsături de personalitate specifice gata dezvoltate şi atunci învaţă din mers. Cu cât sufletul este mai tânăr, cu atât face mai multe greşeli. De aceea, persoanele aflate la prima viaţă fac şi ele greşeli peste greşeli, dar care sunt … iertate. Trebuie să depună eforturi serioase în toate : căsnicie, rolul de părinte, luarea deciziilor corecte. Cea mai mare dificultate este aceea de a nu trăi în lumea lor, care nu se aseamănă deloc cu lumea reală. Trebuie să înveţe să ia iniţiativa, trebuie de asemenea să se străduiasc să înveţe mecanismul de fucnţionare a relaţiilor şi să fie mai deschişi spre înţelepciunea spirituală. Au nevoie să afle de unde vin şi să dobândească sau să-şi dezvolte credinţa în Dumnezeu.

Atunci când avem de-a face cu viaţa <1>, persoanele pot veni de pe alte planete, din alte dimensiuni sau pot fi îngeri la prima încarnare (copiii de cristal) şi atunci le este greu să se adapteze vieţii pământene, se întreabă mereu de ce există minciună, răutate, trădare etc. Sau mai pot veni de aici, de pe pământ şi terienii sunt cu vibraţii foarte joase (nu cred în Dumnezeu, sunt înşelători, lacomi, egoişti etc).

Copiii de Cristal au ochii foarte mari, profunzi şi se pot uşor departaja de ceilalţi copii. Ei vin cu informaţii şi cunoştinţe pentru a ajuta omenirea să depăşească pragul 2012 şi să primească o altă şansă pentru un viitor de lumină.

Tipul de viaţă personală cu numărul 2

Al doilea tip de viaţă (lecţia de viaţă <2>) : Trăiţi pentru a vă îmbunătăţi relaţiile interumane şi nu numai cele de natură romantică, ci de orice tip. Încercaţi cel puţin o dată şi învăţaţi destul de repede că aveţi nevoie de alţi oameni pentru a supravieţui. Important este să înţelegeţi mecanismul funcţionării relaţiilor, modul în care ele se formează [, se dezvoltă şi se păstrează, precum şi semnificaţia faptului de a avea familie, prieteni, părinţi şi parteneri sau partenere.Credinţa în Dumnezeu vă susţine, iar relaţia cu Divinitatea este de un tip special. Provocărtile majore sunt legate de toleranţă, apreciere şi iubire. Toate evenimentele importante din viaţa dv, toate suferinţele dar şi toate realizăile majore se desfăşoară în domeniul controversat al relaţiilor şi asocierilor interumane.

Tipul de viaţă personală cu numărul 3

Oamenii cu tipul de viaţă <3>. Sunt precauţi, le place tradiţia, aranjarea în formă şi structură. De obicei, vă bucuraţi de bunăstare financiară. Creşteţi în sânul unei comunităţi, pe care nu doriţi s-o părăsiţi. Evitaţi aventurile, riscurile, imprudenţele, preferaţi să nu riscaţi şi nu încercaţi lucruri despre care nu cunoaşteţi foarte multe lucruri. Credeţi în Dumnezeu, dar nu aveţi o credinţă copleşitoare. Vă iubiţi familia, credeţi în fidelitate şi în parteneriatul bazat pe încredere şi loialitate. Provocările cu care vă confruntaţi în această existenţă vă obligă să aveţi mai multă încredere în dv înşivă şi să treceţi dincolo de ceea ce consideraţi a fi teren sigur şi garantat.

Tipul de viaţă personală cu numărul 4

Oamenii aflaţi în a patra viaţă sunt rareori convenţionali faţă de familie sau parteneri. Sunt o îmbinare între cei aflaţi la a treia viaţă şi cei aflaţi la a cincea. S-au născut cu anumite ţeluri pe care vor să le atingă. Au tendinţa de a fi precauţi, precum cei aflaţi la a treia viaţă, dar cel puţin , pun la îndoială şi cercetează misterele vieţii. În ceea ce priveşte dragostea, le place să-şi găsească un partener de nădejde, să se aşeze la casa lor şi să fie fericiţi. Cei mai mulţi dintre cei aflaţi la a patra viaţă au parteneri predestinaţi. Sunt sufletele care acceptă să se întoarcă pentru a se căsători cu o anumită persoană dintr-o viaţă anterioară. Relaţiile sunt de obicei de durată. Mai mult decât alţii, persoanele aflate la a patra viaţă au şansa de a apela la terapie pentru a-şi rezolva problemele cu succes. Vor pierde câteva dintre oportunităţile oferite de viaţă, pentru că nu-şi asumă suficiente riscuri calculate Sunt, în general, imprevizibili.

Tipul de viaţă personală cu numărul 5

Vă naşteţi cu o întreagă listă de lucruri pe care doriţi să le faceţi în plan fizic. Vă entuziasmează doar simplul fapt că trăiţi. Faceţi parte dintre marii visători, cu planuri extraordinare. Aşa v-aţi născut dv, cu o întreagă listă de lucruri pe care vreţi să le trăiţi, indiferent de cost şi să vi le împliniţi înainte de a muri. Aveţi noroc, dar nu bogăţiile nu vă copleşesc, deşi aţi vrea. Puteţi dovedi un potenţial creativ ieşit din comun. Puteţi câştiga bani graţie talentelor sau propriilor dv investiţii. Credeţi cu tărie în viaţa de apoi. Nu preciaţi constanţa în relaţii, ci mai degrabă creativitatea şi darul de a alunga plictiseala. Trăiţi numeroase poveşti amoroase, cu aceeaşi tărie şi implicare. Vă place varietatea şi vă mobilizează provocarea. Prin contradicţie, puteţi rezista ani întregi fără o relaţie serioasă. Vă place viaţa pe care o duceţi şi rar doriţi să modificaţi ceva la ea. Nu simţiţi nevoia cuiva anume, pentru că dv înşivă sunteţi “omul-orchestră”. Aţi venit pe pământ ca să vă distraţi şi dacă nu o faceţi, suferiţi. Viaţa dv trebuie să fie palpitantă ca să vă satisfacă în cel mai înalt grad. Egoismul (dacă există) îi poate răni grav pe cei din jurul dv. Rezolvaţi-vă problemele legate de EGO, pentru că cifra <5> presupune în primul rând echilibru, iar cei care depind de dv din punct de vedere emoţional (şi nu numai) sunt destul de numeroşi. Ceilalţi apelează des la dv pentru sfaturi şi sprijin moral. Nu-i dezamăgiţi !

Tipul de viaţă personală cu numărul 6

Cei aflaţi la a şasea viaţă, trăiesc ca pentru a moşteni lumea, dar trebuie să înţeleagă mai întâi planul fizic, nu doar pământul, ci şi corpul, modul de funcţionare şi echilibrare a creierului şi a organismului. Trebuie să înveţe cum ne slujeşte corpul, dar şi cum trebuie să avem grijă de el şi să-i folosim la maximum calităţile. Vă puteţi naşte deci cu probleme de sănăntate sau le puteţi dobândi pe parcurs. Prin cursuri legate de terapie alternativă, bioenergie, etc, vă puteţi învinge boala şi vă puteţi ridica spiritual. Dacă înţelegeţi universul şi modul de funcţionare a acestuia, puteţi împlini lucruri măreţe şi, eventual, puteţi deveni una dintre cele mai bogate persoane. Viaţa, în ciuda cifrei <6> care semnifică dragostea, este una foarte materialistă, sau tinde să devină. Trebuie trăită această viaţă doar pentru a înţelege că nu trebuie trăită aşa. O puteţi repeta de mai multe ori, dar când o părăsiţi, învăţaţi să lăsaţi în spate bunăstarea materială. Ca toţi cei din viaţa a şasea, vă ataşaţi sau vă orientaţi puternic spre familie, dar va trebui să alegeţi între lumea materială şi familie. Primiţi răsplată karmică în relaţiile pe care le aveţi. dacă v-aţi creat deja o karmă pozitivă, aveţi parte de iubire şi fericire în relaţii, dacă însă karma este negativă, aşteptaţi-vă la nefericire şi dezamăgiri repetate. Majoritatea relaţiilor în acest ultim caz sunt dificile. Vă confruntaţi cu necesitatea de a vă lăsa la o parte nevoile materiale, pentru a vă deschide spre spiritualitate. Este necesar să stabilii un echilibru între muncă şi relaţii personale. Iubirea necondiţionată este foarte importantă.

Tipul de viaţă personală cu numărul 7

Aceasta este o viaţă plină de provocări. Este o viaţă karmică. Unii dintre dv, care vă trăiţi a şaptea viaţă, vă naşteţi pentru a fi complet dependenţi de societate. Este o soartă nemiloasă. Prin cercetările desfăşurate, s-a constatat deseori că cele mai multe persoane cu viaţă şapte, sfârşesc în aziluri sau în instituţii similare, dacă nu-şi iau măsurile de cuviinţă, când încă pot face acest lucru. Depindeţi de ceilalţi, fie că vă place, fie că nu. Dacă reuşiţi să vă înălţaţi spiritual, puteţi schimba lucrurile şi atunci ceilalţi ajung să depindă de dv. Dacă v-aţi creat o karmă negativă de-a lungul celorlalte existenţe, plătiţi acum, în cea de-a şaptea viaţă şi asta nu este deloc plăcut. Înclinaţia spre sinucidere apare frecvent. Provocarea constă tocmai în a “vă duce crucea” până la capăt şi a vă “plăti” cu dragoste, toleranţă şi bunăvoinţă toate datoriile karmice (toţi cei care vă fac acum rău). Nu-i uşor deloc !

Tipul de viaţă personală cu numărul 8

Viaţa a opta este viaţa banilor suficienţi. Ideea este de a vă crea un stil de viaţă mai bun şi mai confortabil, o realitate mai plăcută. Cei aflaţi la a opta viaţă pot schimba lumea în mod grandios, pot modifica realitatea. De aici şi dintre cei aflaţi la a noua viaţă se recrutează adevăraţii lideri, învăţători, conducătorii diferitelor grupări spirituale, guru etc. Majoritatea dintre dv sunteţi binecuvântaţi din punct de vedere financiar sau măcar aţi putea fi, dacă v-aţi pune mintea la contribuţie. “Banul la ban trage” este deviza dv şi ea nu se dezminte. Vă detaşaţi în mod firesc atunci când este vorba de relaţii personale. Doriţi să ajutaţi întreaga lume, să promovaţi dragostea şi pacea pe întregul pământ (sau cel puţin aşa ar trebui să fie !). Sunteţi promotoriii schimbărilor majore în plan terestru. Posedaţi o forţă de atracţie excepţională şi o putere de convingere a cuvintelor ieşită din comun. Dacă mergeţi înainte răspândind voia, lumina şi cuvântul Domnului, dispuneţi în general de banii şi oamenii de care aveţi nevoie pentru un asemenea stil de viaţă. Provocarea este de a vă folosi această fire spirituală pentru binele suprem şi de a sta departe de tot ce înseamnă <manipulare>.

Tipul de viaţă personală cu numărul 9

Dacă tipul dv de viaţă este <9>, sunteţi un om fericit, dar s-ar putea ca ceilalţi să considere că aveţi o viaţă foarte tristă. Dumnezeu vă îndrumă îndeaproape, iar “inspiraţiile” vă vin direct de la Divinitate. Nu doriţi răul nimănui, nu “călcaţi” alături de drum, nu vă bateţi joc de nimeni, nu înşelaţi şi nici nu vă prezentaţi altfel decât sunteţi cu adevărat. Tipul <9> de viaţă nu vă permite nici să minţiţi, nici să faceţi ceva necinstit, nici să profitaţi de pe urma altora, ci vă obligă să vă purtaţi cu generozitate, cu cinste şi dreptate. Dacă minţiţi, adevărul iese la iveală, dacă furaţi, mergeţi la închisoare, dacă faceţi rău, se întoarce asupra dv. Deoarece acesta este ultimul tip de viaţă (vă pregătiţi să părăsiţi pământul, pentru a merge în alte sfere, mai înalte), trebuie să vă pregătiţi să plecaţi de pe pământ fără păcate prea mari sau deloc.

Nu vă puteţi lega de bani, nu aveţi noroc financiar pentru dv, ci pentru alţii. La “plecare” aveţi puţine lucruri de care trebuie să vă despărţiţi şi Dumnezeu face asta pentru a vă fi mai uşor să părăsiţi planul fizic. Bolile fizice vi le vindecaţi prin propria capacitate de regenerare. Nu vă simţiţi foarte bine în corpul dv şi păreţi a purta mereu poveri suplimentare. Acest lucru vă ajută, de asemenea, să părăsiţi pământul fără regrete.

Relaţiile, în majoritatea lor, sunt proaste, pentru că atrageţi suflete tinere, pe care trebuie să le şcoliţi.

Provocarea este de a vă păstra nealterată natura spirituală şi de a nu vă pierde credinţa în Dumnezeu, indiferent de încercările prin care treceţi. Şi nu este întotdeauna prea uşor !

Dar dacă învăţaţi să trăiţi ca un adevărat Maestru, veţi avea TOT ce aveţi nevoie pentru a face TOT ce vreţi şi TOT ce vreţi pentru a avea TOT ce aveţi nevoie. Universul va lucra pentru dv şi vă va da rersursele de care aveţi nevoie ( indiferent dacă este vorba de oameni, de bani sau de ocazii favorabile), exact cât aveţi nevoie şi la momentul potrivit.

Anii personali

1 – anul începutului de ciclu, începutul în lumea materială – începuturi care durează

2 – dominat de linişte şi odihnă – nu se face nimic, veşti şi evenimente rele

3 – anul activităţii în relaţii de afaceri, anul activităţii intense; – începuturi pentru perioade scurte

4 –  anul muncii încordate; pregătirea schimbărilor din anul următor – an karmic

5 –  anul deplasărilor şi călătoriilor; – an de schimbări majore

6 – anul căsătoriei sau destrămării familiei;

7 – dumneavoastră aparţineţi soartei; an de învăţătură, analize , apropiere de Dumnezeu

8 –   anul împlinirii dorinţelor, anul banilor si al puterii; – an karmic

9 –  anul sfârşitului ciclului, anul bilanţului şi al pregătirii unor schimbări calitative în viaţă.

Factorul de Schimbare (FS) se calculează după formula :

FS = Zn + Ln

Unde :

Zn = ziua de naştere

Ln = luna de naştere

Anul personal (Ap)  se calculează după formula :

Ap = Ac + FS

Unde :

Ap = anul personal

Ac = anul de calcul

FS = Factorul de Schimbare

SEMNIFICAŢIA CIFRELOR

1 – inceput favorabil cu efecte pe termen lung

3 – început favorabil cu efecte pe termen scurt. Necesită ajustări şi reajustări

6 – început favorabil pentru relaţii sentimentale, căsătorii, acţiuni cu caracter social

2 – nu se face nimic

4 şi 8 – numere karmice, trebuie sa iei totul aşa cum cade. În situaţia creată să ieşi cu cât mai puţine pierderi.

5 – schimbări majore în destin. Dv le iniţiaţi

7 – spiritualitate, apropiere de Dumnezeu, învăţare

9 – finalizare, încheiere

Se mai poate calcula :

Lp = Lc + Ac + FS

Zp = Zc + Lc + Ac + FS

Unde :

Lp = luna personală

Zp = ziua personală

Zc = ziua de calcul

Lc = luna de calcul


Să analizăm acum fiecare an în parte.

Anul 1

Acest an vă va aduce schimbări esenţiale şi calitative, iar dumneavoastră veţi intra într-o nouă etapă. Anul este favorabil pentru a începe o nouă activitate, căci este anul noilor începuturi în direcţia aleasă. În decursul lui este bine să vă bazaţi numai pe dumneavoastră înşivă, să acţionaţi îndrăzneţ şi să nu vă fie frică să aplicaţi forţele creative, sa vă apropiati moduri originale, în direcţia rezolvării celor mai diverse probleme. Nu este bine să călătoriţi sau să începeţi noi activităţi în alte ţări decât în ţara în care deja vă aflaţi. Pentru a avea succes este necesar de a vă comporta cât mai îndrăzneţ, original şi neînfricoşat şi este bine să începeţi ceva nou.

Este un an de o importanţă deosebită, căci vă puteţi controla destinul, msi mult ca niciodată. În acest an, stabiliţi un curs care va determina gradul şi posibilitatea de atingere a fericirii sau a nefericirii. Puteţi realiza dacă vor exista succese sau insuccese pentru următorii 9 ani. Orice veţi planifica în acest an, va fi de durată. Este perioada în care vă va fi mai uşor să vă  folosiţi forţa interioară şi curajul. Cel mai important lucru este să plantaţi “seminţele” proiectelor care sunt cele mai importante, căci ele au şanse să înflorească şi să rodească. Dacă nu veţi planta nimic acum, nu veţi avea nici o recoltă de durată în viitor. Este un an bun pentru căsătorie, pentru a începe o afacere sau pentru schimbări majore în viaţă. Cumpărarea unei case sau o mutare geografică majoră se înscriu pe aceeaşi linie.

Anul 2

În acest an nu întreprindeţi acţiuni negândite, deoarece acesta este un an al devenirii şi responsabilităţii. In decursul acestei perioade, precauţia este necesară mai ales în formarea noilor legături de prietenie. Trebuie să vă alegeţi foarte atent partenerii, colaboratorii si prietenii, deoarece toate problemele care care vor apărea vor veni numai de la aceştia şi de la oameni în general. Aveţi nevoie de multă  autoanaliză, de diplomaţie şi autocontrol, deoarece este perioada dezbinării interioare. Acum oamenii duc o luptă ce ei înşişi în lumea interioară si ajung să se împace cu ei înşişi abia la sfârşitul perioadalei. Nu este bine să călătoriţi şi să începeţi întreprinderi noi în viaţa dumneavoastră. Este mai bine sa plutiţi în direcţia cursului apei şi să  nu ridicaţi capul prea sus deoarece imediat veţi fi pedepsit pentru aceasta. Din practica mea, am observat că într-un asemenea an foarte mulţi au ajuns să se izoleze sau pur şi simplu au fost implicaţi în diverse judecăţi. Acum, cel mai uşor puteţi fi păcălit de propriul asociat sau prieten, foarte uşor puteţi intra în diverse scandaluri, care, de cele mai multe ori, sunt  declanşate cu ajutorul oamenilor apropiaţi sau cunoscuţi. Această perioadă este foarte bună pentru o autoanaliză profundă a propriei personalităţi.

Perioadă de amânări şi dezavantaje. Forţele universului blochează energia, zădărnicind chiar şi cele mai bune planuri. Cheile pentru a trece acest an sunt “răbdarea” şi “acceptarea”. Puteţi pierde ceva important. O relaţie de dragoste se poate strica, o ocazie vă poate scăpa printre degete. Anul “2” este perfect pentru reconcilieri în relaţii. Dacă nu aţi reuşit să vă împăcaţi cu cineva până acum, puteţi încerca s-o faceţi şi, probabil, că veţi avea succes. Este o perioadă de germinare şi gestaţie, un an lent, favorabil pentru a sădi seminţele iubirii sau pentru a pregăti “culcuşul’ unei noi iubiri.

O căsătorie încheiată în acest an cere multă înţelegere, multe acceptări şi multă răbdare.

Anul 3

Găsiţi uşor un limbaj comun cu toţi cei din jur. În acest interval de timp este foarte bine să fiţi dumneavoastră înşivă deoarece undeva la orizont se află succesele, mai ales în domeniul creativităţii. La cea mai mare parte a oamenilor viaţa se aranjează în aşa fel încât aduce cu ea, în această perioadă, distracţii, călătorii şi diverse venituri mai ales atunci când omul rămâne el însuşi. In această perioada nu este bine să vă ocupaţi doar de un singur lucru sau domeniu. Întreprindeţi acţiuni multiple şi pe diverse planuri, descoperiţi-vă visele, încercaţi-vă puterile, deoarece stelele vă ajuta în această direcţie.

Este un an al oportunităţilor şi al plăcerii. Accentul este pus pe frumuseţe, pe armonie şi iertare. Anul personal “3” este un an bun pentru a genera venituri şi a economisi bani. Nu este un an bun pentru investiţii. Puteţi pune banii într-un cont pe care îl aveţi deja deschis. Nu este bine să învestiţi bani într-o afacere pe care nu o cunoaşteţi bine. Este bine să vindeţi lucrurile de care nu mai aveţi nevoie, să le aruncaţi sau să le daţi de pomană. Este un an bun pentru a întâlni alţi oameni. Cei pe care îi primiţi în viaţa dv acum vă vor ajuta să vă îmbogăţiţi. Dacă este posibil, evitaţi să vă asumaţi obligaţii sau să semnaţi angajamente majore. Nu începeţi prietenii intense. Proiectele au viaţă scurtă. Dacă începeţi o afacere, apar lupte, încurcături şi conflicte nenumărate. Dacă vă căsătoriţi în acest an, veţi merge împotriva energiei acestui an şi nu vă va fi bine. Dar dacă doriţi să încheiaţi o relaţie, este cel mai bun moment.

Anul 4

Se întâmplă ceea ce trebuie să se întâmple. Este dificil să păstraţi controlul asupra evenimentelor. Se refac legăturile “pe soartă”. Aceasta este perioada muncii din greu, cu mari responsabilităţi şi eforturi îndelungate. Anul este benefic pentru munca de perspectivă, pentru a clădi un nou fundament pentru viitor, dar trebuie să vă supuneţi autocontrolului, să vă manifestaţi pozitiv şi să vă reţineţi în atingerea scopurilor. Acum, trebuie să vă “puneţi” foarte bine cu legea şi cu organele de control. Nu este bine să ajungeţi la judecată cu intenţia de a câştiga ceva. Nu trebuie să vă doriţi atingerea rapidă a scopurilor, munciţi din greu şi perseverent într-o direcţie oarecare şi succesul va veni de la sine.

Este anul în care aveţi grijă de planurile făcute în urmă cu 3 – 4 ani. Vă puteţi privi proiectele crescând. An excelent pentru a stabili o relaţie, pentru a rezolva probleme de familie. Noile prietenii vor fi de durată şi / sau vă vor îmbogăţi. Nu este bine să încheiaţi acum relaţii, pentru că persoanele în cauză se vor simţi trădate şi vă vor deveni duşmani aprigi. Dacă divorţaţi sau părăsiţi biserica sau grupul social de care aprţineţi situaţia poate deveni extrem de gravă cu timpul. Universul nu sprijină investiţiile speculative, schimbarea carierei sau a locului de muncă. “4” şi “8” sunt numere de karmă. Drept urmare, în acest an vă confruntaţi cu consecinţele actelor dv din trecut. Faceţi un pas în spate şi analizaţi-vă viaţa. Folosiţi acest an pentru a vă îmbunătăţi viaţa, casa şi starea de sănătate. Nu cumpăraţi case, nu încercaţi să vă lăsaţi acum de fumat. Nu faceţi acum schimbări majore în viaţa dv, mai degrabă pregătiţi-le pe cele pe care intenţionaţi să le faceţi în anul care urmează. Foarte importante devin acum ordinea şi autodisciplina.

Anul 5

Înaintea dumneavoastră se află o perioada fericită, care aduce cu sine noi schimbări în soarta dumneavoastră şi de cele mai multe ori acestea sunt neaşteptate. La majoritatea oamenilor apare dorinţa de a cunoaşte ceva nou si sunt hotărâţi să rişte. Acest perioada este favorabilă pentru dragoste şi iubire, pentru cele mai diverse cunoştinţe, pentru a acumula noi prieteni si cunoscuţi. Este perioada libertăţii şi călătoriilor, iar peripeţiile apar de la sine în calea dumneavoastră. Împrieteniţi-vă cu cât mai mulţi oameni, deoarece prietenia legată în acest perioada va fi durabilă şi benefică. Tot în această perioada viaţa obligă oamenii să verifice legăturile vechi de prietenie şi să le rupă dacă acestea nu mai coincid planurilor pentru viitor. Mulţi oameni îşi găsesc amanţi şi amante sau intră în legături amoroase tainice. Desigur acest lucru se întâmplă numai la oameni predispuşi spre aşa ceva, în conformitate cu matriţa lor personală şi calitatea acesteia.

Anul personal “5” este anul schimbărilor, momentul ce aduce eliberarea de probleme şi deciziile necesare îmbunătăţirii nivelului de trai. Este o perioadă de vacanţă, o perioadă perfectă pentru a călători şi pentru a vă concentra mintea pe treburi importante şi idealuri înalte, în loc să vă “împotmoliţi” în viaţa de zi cu zi. Nu este momentul să începeţi o nouă afacere. Situaţia financiară poate flictua, dar va fi bună în general. Puteţi folosi energia acestui an în avantajul dv, păstrându-vă mintea limpede, deschisă la noi moduri de a acţiona şi lărgind proiectele în curs. An bun pentru reclamă, promovare şi extindere a ceea ce deja există.

Cifra “5” areo vibraţie de iubire şi maternitate. În anul personal, “5” este cel mai uşor pentru o femeie  să rămână însărcinată.

Anul 6

Este anul întăririi familiei sau destrămării acesteia. Este cel mai favorabil timp pentru iubire, dar, în acelaşi timp, este perioada care poate aduce cu sine un cutremur în interiorul familiei, pentru a verifica cât de puternică este clădirea şi fundamentul acesteia. Dacă ceea ce se poate numi construcţia familiei va rezista, în această perioadă, la acest tip de cutremur, atunci ea va devini şi mai puternică şi va avea dreptul să păşească în viitor fără grijă. Anul este în mod cert favorabil pentru a întemeia sau pentru a consolida o familie, iar cei căsătoriţi deja trebuie să se ferească de a face modificări în cercul familiei lor. In acelaşi timp este un an favorabil pentru a trece la un nou loc de trai care poate fi un alt oraş sau o altă tară.

Eu am observat că procentul divorţurilor în familiile care au fost create în anul numerologic cu numărul 6 măcar al unuia dintre soţi este cu mult mai mic decât în acele familii în care nici unul dintre soţi nu s-a căsătorit în acest an. Numărul de divorţuri în familiile în care ambii soţi s-au căsătorit în anul 6, în general este foarte mic.

Căsătoriti-vă în acest an şi aveţi grijă ca şi soţul dumneavoastră sau soţia să se afle şi ea în acelaşi an al ciclului. Altfel, dacă vor apărea pe viitor probleme atunci ele vor apărea numai din direcţia soţului sau soţiei care nu se află în anul 6 al ciclului, în momentul căsătoriei.

Este anul cel mai plăcut, în care succesul şi reuşita bate la uşă. An lipsit de probleme financiare şi momentul potrivit pentru a face mici ajustări în muncă. Veniţi cu idei noi. De asemenea, puteţi să abandonaţi proiectele care nu mai merg. Adecu protecţie divină. Are o vibraţie domestică, pozitivă, deci este perfect pentru încheierea unei căsătorii, pentru consolidarea relaţiilor cu partenerul (a), cu copiii sau pentru a avea grijă de casă. Sprijină dedicarea în totatalitate familiei. An bun pentru vindecarea rănilor şi împăcarea cu duşmanii. Perioadă bună pentru arte şi pentru a-i servi sau ajuta pe alţii. Perioadă deosebit de înfloritoare.

Anul 7

Acum intervine anul gândirii intensive. Este anul meditaţiei şi revizuirii  evenimentelor atât proprii cât şi înconjurătoare.  Este perioada revizuirii valorilor spirituale. Mulţi oameni au dorinţa de a-şi exprima propriile lor gânduri pe hârtie sau în societate. Este anul care aduce cu sine roadele eforturilor şi străduinţelor din trecut. Fiţi atenţi asupra sănătăţii şi ocupaţi-vă de îndeaproape de orice tip de afecţiune,  deoarece nu este o perioadă bună pentru a vă arunca în luptă cu pieptul dezvelit. Feriti-vă de minciună şi falsitate. Rugaţi-vă mai mult şi întoarceţi-vă cu faţa spre Dumnezeu. Faceţi în acest an cât mai multe acţiuni caritabile sau pur şi simplu fiţi un bun creştin, fiindcă această formă de viaţă vă va aduce rezultate foarte  bune şi vă va feri de boli şi necazuri în viitor. Vizitaţi mai mult bisericile şi lăcaşurile sfinte. Rugaţi-vă şi căiti-vă pentru greşelile comise în trecut. Fiţi atenţi cu lumea înconjurătoare şi nu supăraţi pe nimeni mai ales în mod conştient, deoarece peste 7 sau 14 ani veţi primi înapoi tot ce aţi gândit  şi înfăptuit în acest an. Fiţi sincer cu dumneavoastră înşivă şi cu cei din jur. Este un an foarte bun pentru apariţia în lume a copiilor.

Dumnezeu a creat lumea în 6 zile şi în a şaptea s-a odihnit. Şi pentru dv acest an personal “7” trebuie să fie un an de odihnă, de reoaos, de reîncărcare, de reaşezare. Planificaţi-vă acţiunile pentru anul care urmează. Este un an de răbdare şi aşteptare. Nu investiţi, nu plantaţi pentru viitor. Puteţi călători, dacă vreţi. Examinaţi-vă greşelile. Apelaţi mai des la introspecţie. Este un an de solitudine, de pace, de înţelepciune. Nu forţaţi lucrurile şi nu vă pierdeţi controlul. Evitaţi să faceţi mişcări majore. Rămâneţi mai mult timp acasă, păstraţi-vă locul de muncă.

Anul 8

Se întâmplă ceea ce trebuie să se întâmple. Este dificil să păstraţi controlul asupra evenimentelor. Se refac legăturile “pe soartă”. Acest an aduce cu sine posibilitatea de a simţi din plin greutatea responsabilităţilor.  A venit timpul să strângeţi “recoltele” şi să întoarceţi binele făcut. Este anul banilor şi al puterii. |n acest an foarte mulţi oameni ajung destul de sus şi în acelaşi timp alţii cad de acolo într-un mod destul de curios, neaşteptat.  Este o perioadă bună pentru îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă, dar şi de ruină şi boală, în cazul în care aţi acţionat greşit până acum. Dacă deja aveţi un bun sprijin sub picioare atunci acest an este bun pentru diverse activităţi în bussines şi este propice pentru oamenii de afaceri. Pentru mulţi oameni însă, acesta este un an periculos, deoarece majoritatea trec prin diverse cumpene. Există pericolul de a vă distruge din cauza unei femei în mod spectaculos, mai ales dacă nu sunteţi în mod obişnuit un om prudent.

Anul personal “8” este considerat an karmic. El este de 2 ori mai puternic decât anul personal “4”, mai ales în ceea ce priveşte rămăşiţele acţiunilor trecute. An de realizări şi împliniri pentru cei care au acţionat corect şi an de surprize neplăcute pentru ceilalţi. Banii vin din surse neaşteptate. Se ivesc o mulţime de ocazii, primiţi recunoaştere şi onoruri din partea celorlalţi. Momentul este excelent pentru a căpăta un nou loc de muncă sau pentru a începe o nouă carieră. An al manifestărilor materiale. Afacerile începute merg mai bine, mai ales dacă aţi ales momentul de demarare a lucrărilor în prima jumătate a anului.

Anul 9

Este anul finalizării ciclului, când trebuie făcut bilanţul trecutului. Poate fi bun pentru acumularea cunoştinţelor, dar acestea trebuie triate. Acum nu trebuie făcute alte începuturi, dar vă puteţi gândi la schimbările pe care doriţi să le faceţi în viaţa dv şi    vă puteţi alcătui programe şi planuri de perspectivă. Priviţi cu încredere în viitor. Dv v-aţi ridicat pe o treaptă mai înaltă de viziune asupra lumii. Viata vă va împune să vă corelaţi cu lumea înconjurătoare într-un mod nou şi diferit, dar şi lumea înconjurătoare vă va aborda într-un nou fel. Veţi fi privit şi văzut de către lume deja cu totul altfel. Apar noi responsabilităţi si obligaţii. Aici ciclul se încheie iar următoarea perioada este începutul unui alt ciclu calitativ. Este timpul examenelor vieţii, care vă pregătesc pentru a intra într-o nouă fază.

Este o perioadă de terminare a proiectelor începute şi de a primi consecinţele actelor trecute, dacă nu cumva s-a întâmplat deja acest lucru în anul anterior. Daţi drumul lucrurilor să plece, dacă spre asta tind. Nu vă agăţaţi de persoane şi situaţii care nu vi se mai potrivesc. Nu este un an bun pentru căsătorie, iar desp1rţirile din acest an sunt extrem de dificile şi cu consecinţe dezastruoase. Puteţi abandona relaţiile sau proiectele care v-au epuizat, dar faceţi-o ca şi cum aţi răspunde iniţiativelor altora, nu dorinţei dv. Este o perioadă bună pentru scris, pentru planificările anului ce urmează, pentru analize şi bilanţuri. Puneţi-vă afacerile în ordine faceţi curăţenie după “recoltele” anului precedent.

LUNILE PERSONALE

1.

Aduce un sentiment de prospeţime şi un nou început în viaţa personală. Mai multă energie, acţionaţi mai decis. Este o perioadă de oportunităţi, când trebuie să vă adaptaţi rapid la o nouă sarcină, pentru a avansa în carieră. Din punct de vedere financiar, nu este o perioadă la fel de bună.

Puteţi cunoaşte pe cineva, care va căpăta importanţă în viaţa dv. Atracţia este imediată, dar relaţiile pornite acum se consumă repede.

2.

Veţi putea pătrunde fără efort emoţiile şi, uneori, chiar gândurile celor cu care veniţi în contact. S-ar putea să simţiţi o oarecare instabilitate. Perioada nu este bună pentru riscuri financiare. Este momentul propice însă pentru a da drumul unor sentimente pe care le-aţi reţinut multă vreme. Şi dragostea este importantă în această lună, căci veţi avea dorinţa de a căuta înţelesuri şi valori mai profunde. Comunicarea este esenţială. Călătoriile sunt benefice.

3.

Chestiunile legate de bani vin în prim plan. Capacitatea de a promova este foarte mare. Este posibilă o schimbare de carieră. Este o lună în care creşte considerabil creativitatea. Vă puteţi contacta rudele şi prietenii mai vechi sau vă puteţi lua o vacanţă.

4.

Se simte nevoia să clarificaţi lucrurile, să vă asumaţi responsabilităţi, să acţionaţi. Nu amânaţi nimic ! Luna aduce succes, dar depinde de dorinţa dv de a lua poziţie, de a acţiona corespunzător. Este o perioadă bună pentru a face schimbări fundamentale, pe termen lung. Este important să arătaţi celorlalţi că se poate conta pe voi.

5.

Este momentul să vă debarasaţi de vechile planuri, concepte şi proiecte, care nu mai merg sau nu mai aduc împlinire. Este o perioadă plină de aventură, dinamică şi progresivă, când ar trebui să vă concentraţi mai mult pe detalii şi pe activităţi de rutină. Este important să participaţi la evenimente sociale. Relaţiile iniţiale acum vor avea o profunzime emoţională şi vă vor învăţa despre iubire şi despre viaţă. Deschideţi-vă în faţa tuturor posibilităţilor luna aceasta, dar aveţi grijă de sănătate !

6.

Această lună aduce stabilitate schimbărilor din luna precedentă. Aşteptaţi-vă la recunoaşterea meritelor, la o sporire a veniturilor, la o promovare. Este timpul să vă concentraţi pe relaţiile şi problemele din familie. Loialitatea şi încrederea sunt fundamentale pentru bunăstarea dv. Dacă vă interesează acest lucru, veţi găsi pe cineva pentru o legătură de durată. Problemele de sănătate se ameliorează.

7.

Concentraţi-vă pe sinele interior. Inspiraţia se află la cote înalte şi vă rafinaţi modul încare vă înţelegeţi locul ocupat în univers. Căutaţi-vă sufletul, definiţi-vă priorităţile şi planificaţi-vă viitorul. Puneţi iubirea, cariera şi chestiunile financiare deoparte luna aceasta. Veţi  avea tot timpul să vă ocupaţi de ele mai târziu. Dacă folosiţi această perioadă pentru a vă concentra pe o confruntare onestă cu sine, veţi avea asigurat progresul în viitor.

8.

Această lună vă va recompensa în multe privinţe. Este o perioadă bună pentru bani şi afaceri şi un moment excelent pentru a vă promova ideile. Aşteptaţi-vă la recunoaşteri şi celebrări. Luna este favorabilă activităţilor mondene şi exprimării iubirii în general.

9.

Luna aceasta aduce multe încheieri în viaţa dv. Este momentul să vă eliberaţi şi să vă pregătiţi pentru noi abordări sau noi aventuri. Treceţi în centrul atenţiei, astfel că devine posibilă o avansare. Aveţi nevoie de multă disciplină. Unele persoane pleacă din viaţa dv, altele vin. S-ar putea să apară un uşor sentiment de vulnerabilitate. Sensibilitatea creşte. Pregătiţi-vă pentru schimbările lunii următoare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s