Empaticii – Vedeți ce altcineva nu poate: 8 semne că sunteți foarte sensibil la energie


În fiecare zi, tot mai mulți oameni își dau seama că se încadrează în categoria persoanelor cu empatie (compasiune), extrem de sensibili la energia și emoțiile mediului.


Persoana empatică este o persoană care are capacitatea de a înțelege stările mentale și emoționale ale altora. Acești oameni au o înaltă inteligență socială și sunt foarte buni în ai ajuta pe alții să-și rezolve problemele.


A fi în măsură să recunoașteți faptul că sunteți sensibil la energie este importantă, pentru că adesea credem că cu ceea ce avem de-a face și sentimentul au fost create inițial în noi. Ce se întâmplă dacă unele dintre gândurile, emoțiile și sentimentele noastre provin de la oamenii care se găsesc în aceeași cameră cu noi? Sau de la oamenii care sunt aproape de noi?


Iată 8 caracteristici comune pe care oamenii empatici și sensibili la energie le au:


Simțiți emoțiile altor oameni, chiar și când nu sunt în jur


Dacă sunteți o persoană empatică, puteți ridica câmpul energetic al altora chiar și atunci când nu sunt în jurul vostru. Ei pot fi de partea cealaltă a orașului sau a țării, dar totuși sunteți în stare să le ridicați emoțiile. Pentru cineva care este sensibil la energie, este important să ai obiceiulsă se întrebe: – “Sunt aceste senzații ,sentimente ale mele?”


Te poți salva de la o mulțime de suferințe dacă poți să recunoști dacă te simți rău din cauza câmpului energetic al altcuiva sau din cauza propriilor tale sentimente.


 simțiți copleșit în locuri aglomerate


Preferați mulțimile mici sau să fiți singuriîn loc să fiți în grupuri mari de oameni,unde puteți lua toată negativitatea altora asupra voastră.


Sunteți sensibili la lumină, sunete, mirosuri și atingeri


Nu vă plac luminile puternice și aveți un simț dezvoltat al gustului, atingerii și mirosului. Fiind empatic înseamnă că mintea și trupul tău sunt conectate și că prin natura te fac mai sensibil la toate energiile în general, chiar și la energia electromagnetică și la informația senzorială.


Știți lucruri, nu nu aveți nici o dovadă


Voi doar “știți” lucruri, pentru care nu aveți nici o dovadă logică. Cu alte cuvinte, aveți o intuiție foarte puternică și sunteți capabil să interpretați lucruri care vă oferă o perspectivă asupra lucrurilor pe care ceilalți oameni nu le pot vedea. Dacă sunteți sensibil la energie, ați putea să vă uitați la cineva și să vedeți dacă sunt bune sau rele și dacă ar trebui evitate.


Poate că ți-ai spus prietenilor tăi că ai avut un sentiment rău despre partenerul lor și mai târziu ai aflat că au fost înșelați.


Oamenii vă spun că sunteți prea sensibil


Oamenii din jurul vostru vă spun că sunteți prea sensibili. Simțiți mai mult, gândiți mai mult și experimentați sentimentele la un nivel mai profund decât majoritatea oamenilor.


Știți când oamenii vă mint


Puteți citi foarte bine limbajul corpului, puteți, de asemenea, să aveți o imagine mentală a emoțiilor și a stărilor psihologice ale altora. Când oamenii te mint, observi schimbarea câmpului lor energetic și tonul vocii lor. Tu ști că ei știu că mint și că ai o idee despre ce se întâmplă exact în câmpul lor energetic. Fiind un empatic îți oferă un detector puternic .


Este greu pentru tine să te uiți la violență la televizor


Din când în când, vă simțiți rău atunci când urmăriți violența pe televizoare sau în filme, deoarece sunteți o persoană care se pune pe sine însuși în situația altora și de multe ori vă gândiți cum ar fi dacă ațiexperimenta ceva similar. Deși acest lucru este doar un act, sunteți lansați în spațiul psihologic și emoțional așa cum se întâmpla în viața reală.


Instinctiv evitați vampirii energetici


Evitați oamenii și relația cu oamenii care sug energia din voi. Din moment ce ați avut experiențe cu vampiri energetici în trecut, știți cum să le identificați. Câmpul dvs. energetic dezvoltă un fel de scut și împiedică să  întâlniți instinctiv cu ei.A trăi ca un empat nu este un lucru ușor de făcut, mai ales dacă trăiți ca o empat cu mentalitatea victimei, ceea ce înseamnă a pune cheile inimii voastre în mâinile altor oameni. Cu toate acestea, sunteți mai mult decât un burete de energie. Aveți putere, voință și alegere. Nu vă fie teamă să folosiți acea putere și să vă reluați controlul asupra câmpului dvs. energetic.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s