Vara 2017 – evenimente cosmice


Ne asteapta o vara cu multe evenimente care vor avea loc atat la nivel cosmic, cat si galactic, de sistem solar, planetar si individual.

Au loc uniri intre Galaxii, lucru care va genera o uriasa cantitate de lumina si energie.

In ceea ce priveste Galaxia noastra am vazut ca suntem in mijlocul unei deschideri, un fel de portal daca vreti, prin care va intra o lumina extrem de puternica. Initial am crezut ca este vorba de o coliziune cu o alta Galaxie, caci si acesta este un eveniment despre care se stie ca se va intampla la un moment dat. Insa mi s-a spus ca este un nor de lumina care va aduce cu sine un anumit tip de lumina. Nu am perceput nimic nebenefic, ba din contra, cel mai probabil va ajuta la salturile dimensionale care trebuie sa aibe loc in intreaga Galaxie. Daca vreti este un fel de generator pentru ceea ce este planificat de atata timp sa aiba loc.

La nivelul sistemului nostru solar, planetele incep sa simta venirea acestei lumini/energii si se aude cum incep sa cante la unison, creand un sunet armonios, un cantec al inaltarii si reamintirii. Aceste armonici vor duce la salturile dimensionale mult asteptate.

Incep sa fie activate liniile de camp (un fel de ley line) galactice. Sunt activate circuite noi intre planete. Datorita faptului ca anumite planete si-au sfarsit viata, a trebuit gasite alte alternative de activare a circuitelor galactice. Este asemanator ca atunci cand toate meridianele si chakrele fiintei noastre functioneaza complet si corect, iar noi capatam o stare de sanatate la toate nivelurile. Deci si Galaxia noastra se vindeca.

La nivelulul planetei noastre se observa activarea unor chei si coduri din interiorul pamantului, din circuitele interioare ale pamantului. La nivel de individ se observa o lumina interioara puternica care determina activarea fiintei. Din ce in ce mai multi oameni vor incepe sa constientizeze sistemul de sclavie in care traim. Din ce in ce mai multi oameni vor dori naturaletea, sanatatea. Va fi trezit urmatorul nivel de compasiune la nivel de constiinta colectiva. Toate activarile si implementarile ca programe de functionare a tot ce inseamna Noua Era are loc in trepte. Lucratorii de lumina vor deveni mai constienti de sine, mai puternici, mai dedicati, mai constienti de capacitatile si  misiunile lor.

Activarile planetare si la nivel de individ sunt lucruri care au loc in continuu. Insa acum ma refer la ceva mai puternic, o activare mai puternica, care va aduce cu sine rezultate exterioare mai vizibile.

Desi nu se vede inca, totusi un val puternic de schimbare se simte in plan subtil. Vine o forta care sa ne scoata din nodul intunecat in care ne aflam de atata timp. Sa credem acest lucru si sa oferim lumii tot ce avem mai bun si mai frumos, caci zi de zi, prin gand, cuvand si fapta, suntem hrana pentru aceasta lume in care traim.

Atentie! Orice lumina/energie puternica trebuie sa aiba loc unde sa intre in structurile noastre. Cel mai probabil isi va face loc, aducand la suprafata ce este negativ si intunecat. E bine sa lucram mai mult cu noi in aceasta perioada la tipare mentale negative care nu s-au curatat inca, la iertari, la vindecarea traumelor emotionale din constient si subconstient, sa lucram cu umbra noastra.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s