De ce te trezesti la orele 3,4 sau 5 dimineata


Ai venit pe pamant ca sa evoluezi. Asadar, spiritul stie ce anume trebuie sa faca. Din pacate, nu stie cum sa-ti transmita asta la nivel constient, asa ca recurge la tot felul de mesaje. Daca insa nu esti conectat cu ceea ce inseamna adevaratul Dumnezeu, s-ar putea sa le ratezi. Asa ca, ti se transmit tot felul de mesaje la timpul potrivit, in care tu poti sa le si primesti cum trebuie, dar sa le si interpretezi.

Cel mai usor pentru spiritul tau sa-ti transmita anumite mesaje este atunci cand dormi. Se pare ca in intervalul 3-5 dimineata se deschid anumite portaluri si tu poti sa receptionezi mesajele de „acasa”. Aici pot sa fie vise, sau sa te trezesti fara un motiv aparent. Atunci cand vezi ca se repeta si tot nu-ti dai seama care este motivul, incearca sa faci mediatii, rugaciuni, sa aprinzi lumanari, etc, si exprima-ti intentia sa stii ce ti se transmite. Probabil ai auzit si tu ca multe persoane evoluate se trezesc la ora 5 sau 6 dimineata. Motivul este tocmai acesta: pana pe la ora 5 primesc tot felul de mesaje, si ulterior le pun in practica.

De asemenea, trebuie sa iei in calcul si faptul ca este posibil sa incepi sa evoluezi spiritual, si automat incepi sa resimti din ce in ce mai mult tot ce te inconjoara din invizibil. Spiritele stiu intotdeauna ce pasi trebuie sa faci tu in continuare, numai ca nu reusesc intotdeauna sa ajunga la tine in timp util. Atunci cand reusesc cumva sa gaseasca un canal prin care sa comunice cu tine, automat te trezesc.

De fiecare data cand te mai trezesti in intervalul 3-5 dimineata, incepand cu a doua zi fa tot felul de tehnici care sa-ti permita sa accesezi raspunsul la tot ce doresti.

Sau te invit la o consultatie spirituala cu mine,o ghidare de la Sinele Tau Superior,o descifrare a acestor mesaje,investitia dvs 222 lei,va inscrieti pe formularul de mai jos

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s